Afgevinkt

Sébastien Haller koos voor de op één na meest veeleisende baan van Nederland, namelijk die van centrumspits van Ajax Amsterdam.

Spelregels

Afbeelding van voetballer die een ingooi neemt.

De afmetingen van het veld typeren de arrogantie van een sport die meent dat het in alles de grootste ter wereld is. De gigantische omvang is alleen maar een vorm van overcompenseren

Pushbericht

De afbeelding toont de Friends Arena in Solna

Aan de oever van de Zweedse waterplas Råstasjön ligt de Friends Arena – een voetbalstadion en indoorhal ineen, ingeklemd tussen een rangeerterrein voor tientallen goederentreinen, de lokale Disney Store en lingeriewinkel Victoria’s Secret.

Waarom Scrivener onmisbaar is voor ieder groot schrijfproject

Screenshot van mijn manuscript in Scrivener

Als je een blog, column, artikel of kort verhaal wilt schrijven is Word een prima programma om mee te werken. Je kunt er snel, eenvoudig je tekst mee opmaken, uitprinten, mailen naar een vriend of exporteren als pdf. Tegelijkertijd heeft Word één groot nadeel.

Warming-up

Op 24 mei 2017 staat Ajax voor het eerst in 21 jaar weer in een Europa Cup-finale. De hoofdrolspeler in mijn verhaal over deze avond is Vijfentwintig.

Op 24 mei 2017 staat Ajax voor het eerst in 21 jaar weer in een Europa Cup-finale. De hoofdrolspeler in mijn verhaal over deze wedstrijd is Vijfentwintig.